Регион

След гонка: задържаха 23-годишен мароканец с крадена кола

23-годишен мароканец е задържан на 3 март с крадена кола след гонка с полицията, съобщават от областната дирекция на МВР.

На пътен възел „Крепост“ край Димитровград униформените са подали сигнал за проверка на лек автомобил Фолксваген, но водачът не е спрял и е продължил в посока София. Полицаите са последвали колата и след около 30 минути в района на Чирпан със съдействието на колегите им от местното управление са задържали водача. Колата е била открадната от Бургас.

Трима грузинци пък са били в свиленградския арест. На 4 март в 15 часа е получен сигнал от служител на бензиностанция, намираща се на километър 93 на автомагистрала „Марица“, че водач на лек автомобил Форд с чужда регистрация е заредил гориво и не го е заплатил.

Малко по-късно са задържани грузинците на 29, 31 и 33 г. Полицаите установили, че по обяд на същия ден те са постъпили по същия начин и на бензиностанция на автомагистрала „Тракия“ в района на Пловдив. Общо незаплатеното гориво е на стойност 200 лв. Те са задържани от прокуратурата за 72 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button