Любопитно

Повече търговци на цветя за Осми март в Хасково

Търговците на цветя на зеленчуковия пазар в Хасково са все повече в навечерието на Международния ден на жената – 8 март.

Има поставени много допълнителни маси, каквито са разположени и в центъра на града. Търсене има от сутринта. Към края на деня се очаква клиентите да се увеличат още.

ЦветяТрадиционно сред най-търсените цветя е червената роза, която се продава за 6 лв., колкото струваше и миналата година по това време. Хризантемите си остават на 4 лв., няма поскъпване и при лалетата, които могат да бъдат намерени по 2 лв. Зюмбюлите са по 3.50 лв. Леко поскъпване има при цветните кошнички, които сега се продават основно по 5 лв., но има и на цена между 10 и 12 лв.

И тази година повечето цветя на пазара идват от Нидерландия. В магазините до пазара се предлагат и тематични подаръци за празника.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button