Хасково

Задържаха и освободиха хасковлия със списък с имена

Хасковлия е бил арестуван за 24 часа, след като в него е открит списък с имена, за които имало съмнения, че са на гласоподаватели. Полицията разследва търговия с гласове, съобщиха за Haskovo.info от Районна прокуратура.

Образувано е досъдебно производство за склоняване към упражняване на избирателно право за определен кандидат срещу имотна облага.

Бележникът с имената е иззет след претърсване на жилище в хасковския квартал „Орфей“.

В прокуратурата няма образувано дело, държавното обвинение само е информирано за разследването, уточниха от там. Засега няма повдигнато обвинение или взета мярка за неотклонение спрямо хасковлията, в чието жилище е намерен бележника.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анна
Анна
15.03.2023 16:22 16:22

Ние ги хващаме, те ги пускат.

Комшия
Комшия
15.03.2023 20:30 20:30

То и аз вкъщи имам списък с имена, даже няколко – при това всички са гласоподаватели. Това означава ли че и аз трябва да прекарам 24 часа в ареста. Хора замислете се – всеки има вкъщи на работата в колата някакви бележки с имена на хора. 3 5 10 имена – все има и кво. Давайте в арестаааа….

Dидо
Dидо
16.03.2023 8:38 8:38

Купувач на снимка…

Back to top button