Хасково

Оставиха в ареста мъжа с незаконния автомат и самурайски меч

Хасковският окръжен съд потвърди постоянния арест постановен от съда в Харманли спрямо 53-годишния мъж, който преди 10 дни беше задържан с незаконно оръжие в симеоновградското село Тянево.

Haskovo.info припомня, че в дома му бяха открити автомат „Калашников“ без номер, 37 патрона и самурайски меч. Ако бъде признат за виновен в държането на незаконно огнестрелно оръжие и боеприпаси го грози затвор от 2 до 8 г.

Според хасковските магистрати няма опасност мъжът да се укрие при по-лека мярка, защото има два регистрирани адреса, но има опасност за извърши престъпления. Тя се извежда от факта, че при претърсването патроните били в оръжието, открито е хладно оръжие и други оръжия с пиротехнически ефект, като е отказал да се подчини на полицейски нареждания и така е попречил на органите на реда да извършат служебните си задължения, допълват от ХОС.

По тези причини хасковският съд потвърждава определението на магистратите в Харманли. Определението е окончателно и не подлежи на обжалване и протест.

Задържаха мъж с незаконен автомат „Калашников“ и самурайски меч

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Найк
Найк
23.03.2023 21:16 21:16

Скоро всички ще трябва да имаме оръжие.С тези управници ще трябва.

Back to top button