Хасково

9 ранени в 2 тежки катастрофи

Катастрофа Тежко ПТП е станало в с. Александрово, съобщи дежурният от КАТ. Челно са се ударили Мерцедес, управляван от 58-годишен симеоновградчанин, и Лада с хасковска регистрация, управлявана от 34-годишен шофьор.
Поради движение с несъобразена скорост и мокър асфалт водачът на Мерцедеса губи контрол над возилото и се удря в идващата насреща лека кола.
След пристигане на мястото на инцидента служителите на КАТ установяват, че шофьорът на Мерцедеса е с 1,26 промила алкохол в кръвта. Той е задържан в ареста и срещу него е образувано бързо полицейско производство.
С фрактура на колянна става е шофьорът на Ладата, пътничката до него е със счупена ключица и фрактура на бедрото. С контузни рани по главата и тялото са и двама мъже, пътували в Мерцедеса.

Катастрофа Друго тежко ПТП е станало на пътя между село Крепост и Димитровград.
34-годишен неправоспособен димитровградчанин, управляващ Опел Тигра, се е движел с несъобразена скорост. Настигнал е и е блъснал движещото се пред него Рено. От удара двете коли излизат от пътното платно.
Пострадал е 24-годишният шофьор на Реното, който е с комоцио и контузни рани по главата. С фрактура на дясна ръка и десен крак е една от пътничките пътували в Реното, а другата е с комоцио и фрактура на таза.
Водачът на Опела е с травма на гърдите, а 24-годишната пътничката до него е също с травма на гърдите и порезни рани по главата.

Още 5 леки катастрофи са станали през изминалото денонощие в Хасково, Свиленград и на главен път Е80. Неспазване на дистанция и несъобразена скорост са причините за инцидентите. Пострадали няма. Щетите от 5-те катастрофи са 3 000 лева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button