Хасково

ВиК Хасково съди 2 000 длъжници

Чешма 3 200 000  лева е размера на задълженията към ВИК Хасково само от физически лица съобщи управителят на дружеството Атанас Бързев.

Заведени са 2 000 съдебни дела срещу абонати длъжници, като няма актуална информация дали има приключени дела.

ВиК Хасково е едно дружествата с най-лоши икономически показатели и едно от малкото в страната, които имат задължения към електроснабдяване коментира той. 7 милиона лева е задължението на ВиК Хасково към електроснабдяване уточни Атанас Бързев.

По отношение на честите аварии, заради които спира водата в част от квартал “Орфей” , от ВиК съобщиха, че до месец и половина ще бъде изработена система за регулиране на налягането, която ще предпазва от спуквания тръбите по водопроводната мрежа.

Експлоатационния период на тази мрежата е 25 години, а тя вече надхвърля тази възраст уточниха от дружеството.

Заради лошото финансово състояние липсва възможност дружеството да обезпечи и изпълнява една добра инвестиционна програма, а и ВиК Хасково досега не е участвало по никакви програми, които да финансират подобряването на инфраструктурата коментира още Атанас Бързев.

Надеждата е при одобряването на бизнесплановете от Държавната комисия по енергийно и водно регулиране, да бъдат одобрени и признатите разходи, и тогава дружеството да може да кандидатства по различни фондове за финансиране заяви Атанас Бързев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гост
Гост
19.09.2006 20:30 20:30

Едва ли и съдът ще уплаши прочутите „Скляпчовци“, които хвърлят луди пари за реклама на бензиностанцията си, а не дават 2-3 000 лв. за борчовете си към ВиК… :(

Анонимен
Анонимен
21.08.2008 13:01 13:01

kak moje da lajite be horata vie ste nai golqmata mafiq v haskovo barzev i 4onkova no mno hora vi se kanqt nqkoi den 6te ti pronije kyr6yma v glavata :arrow: :?:

Nikolai Kolev
Nikolai Kolev
17.11.2009 14:55 14:55

:?:Pitame Noviiat gospodin Direktor na VIK-Haskovo do koga v grad Lqbimec negovite podchineni ot VIK cnte svoevoliat i cnte se darjat arogantno i nevaspitano-/Model Mutri ili po skoro selski gacnnici/-s abonatite na VIK-Haskovo.Gospodin Direktor nai uchtivo vi molim svoevremeno da obarnite vnimanie na kazanoto.Citirame imena na vacni slujiteli koito uronvat imeto i avtoriteta na VIK-Haskovo:Dimitar Kozaliev i edi ot drugite texnici na ime Asen na koito za jalost ne mojem da citirame familiiata,tezi dvamata xubavci si vaobraziavat che vsichko im e pozvoleno i che VIK im e bacniniia,niamat pone kapka sram da si vzemat belejka ot arogantnite si deistviia i povidenie.Molim za seriozno otnocnenie po Kazanite necnta ot vacna strana.Ochakvame konkretni rezoltati a ne prekrivane na deistviiata na tez dvamata…S uvajenie vacni korektni abonati… :?: :?: :?:

Back to top button