Хасково

„Валентиновден“ под тепетата

Валентиновден Най-новата постановка на хасковския театър "Валентиновден"  от Иван Вирипаев, чиято премиера беше през май, е селекционирана за участие в пловдивския фестивал "Сцена на кръстопът".

Режисурата е на Боил Банов. Визуалният проект и ефектите са дело на Славян Костов. Ролите се изпълняват от Людмила Сланева – LOCO, Николета Малчева и Калоян Ленков.
Спектакълът е съвременна трактовка  на темата за любовта. Любов не преходна и мимолетна, а любов, белязала трима души за цял живот, съобщиха за Haskovo.biz от ДКТ "Иван Димов". Не случайно авторът цитира древен  философ: "Не търсете логика във времето – във времето логика няма. Не правете опит да обясните времето по логически път. Времето като такова реално не съществува. Има само две неща- любов и любов."

Тази година е десетото издание на фестивала „ Сцена на кръстопът”.
Във времето от 10 до 23 септември на публиката в града под тепетата ще се покажат 35 от най-добрите постаноки, реализирани в страната през последния творчески сезон.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button