Хасково

Прекратяват регистрацията на МПС със стари табели

КАТ От днес ще бъде извършено автоматично служебно прекратяване на регистрацията на всички превозни средства с регистрационни табели, неотговарящи на Българския държавен стандарт , напомнят от МВР.

Мярката е във връзка с предстоящата партньорска проверка от Европейския съюз и мерките, приети от Министерския съвет за подмяна на регистрационните табели на моторните превозни средства.

От днес възстановяване на служебно прекратена регистрация ще се извършва при поискване от собственика с данните от отчета на превозното средство, след представяне на писмено заявление за регистрация, документи за самоличност на собственика, документ за създаване на стопански субект, булстат, свидетелство за регистрация, документ за сключена застраховка “Гражданска отговорност”, квитанция за платени такси на превозното средство, старите регистрационни табели, уточняват от КАТ-“Пътна полиция”.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button