Регион

Момчето може да е паднало по своя вина

Гондола Стотици опечалени казаха последно сбогом днес на 15-годишния Борис Иванов от Харманли, който загина след падане от увеселителна гондола.

Прокуратурата готви обвинение срещу собственика и работник на съоръжението. Хасковските магистрати утре ще разгледат искането за постоянно задържане под стража на двамата. Срещу собственика на гондолата-убиец се водят две дознания – за убийство по немърливост и за притежание на дрога.

В разследването на случая се проверя и версия, дали момчето не се е возило право, по собствена воля, без да спазва мерките за безопасност и заради това да е паднало от гондолата.

Според показанията на някои деца Борис е паднал защото гондолата не е била достатъчно обезопасена. Според други той се е изправял и ставал от мястото си, когато тя е стигала най-високата си точка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button