Любопитно

Секси спасителка от Хасково омайва плуващите в Мериленд

21-годишната Петя Колешева започна работа за лятото като басейнов спасител в САЩ.

Петя е в Елкридж, щата Мериленд и ще следи за сигурността на плуващите там до септември.

Хасковлийката е изкарала курса за спасител през март във Варна, където следва Бизнес икономика в Икономическия университет и има още една година до дипломирането си. Преди да стане студентка Петя бе една от шампионките в хасковския балет „Тангра“.

В Щатите Петя работи основно с американци, руснаци и германци.

Спасителка

„Заминах, защото реших да направя експеримент със себе си – досега никога не бяха работила извън България. Тук се срещаш с различни хора, виждаш различни места, а разбира се и парите са по-добри“, сподели пред Haskovo.info Колешева, която посочи, че в Америката спасителките са повече от тези у нас. Ако в България надника за спасител е около 25 лв., то в Елкридж тези пари се получават за час.

Досега на Петя не се е налагало да спасява никой. „Ако си гледаш хората, управляваш положението и спазваш правилата, то всичко е наред“, допълни хасковлийката.

Спасителка

Спасителка

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ДЕЛЧО ДЪРВОДЕЛЕЦА
ДЕЛЧО ДЪРВОДЕЛЕЦА
08.07.2016 16:06 16:06

МНОГО ЯКА НОВИНА-ИМА ЛИ ФЕЙСБУК ДЕВОЙЧЕТО? ЧЕ ЩЕ ОТИВАМ НА МОРЕ А НЯМАМ БАНСКИ-ДА МИ ПРЕПОРЪЧА НЯКОЯ МАРКА-ХАМЕРИКАНСКА КО МОЖИ!

Back to top button