Спорт

Добри Делев си извоюва второ участие на Мистър Олимпия

Димитровградският културист Добромир Делев продължава успешната си кариера, като извоюва второ участие на най-престижния форум Мистър Олимпия.

Сега Добри бе безапелационен и стана първи в състезанието IFBB Europa Charlotte pro men`s 212, в което участваха общо 13 културисти. Малко по-рано Делев стана трети в Чикаго от 20 участници.

Всички състезатели са професионалисти, като на последното състезание борбата бе между него и Андрей Мозолани от Словакия, на когото в родината му са кръстени състезания по културизъм, разказа бащата на Добри Димчо Делев.

Треньор на Добри е Чад Никълс, който е бил 8 г. треньор на Тайсън, когато последният бе в най-добрите си години, както и на осемкратния шампион по бодибилдинг Рони Колман. Никълс не се интересувал от парите и не тренирал всеки, а само който пожелаел.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button