Хасково

Читатели: спирките в Хасково разбити и подслон за бездомници

Читатели на Haskovo.info сигнализираха, че огромна част от автобусните и тролейбусни спирки в Хасково са обект на вандалски посегателства.

На повечето пък липсва актуално разписание на рейсовете, а ако е имало то е изпокъсано или надраскано. От община Хасково обясниха, че до дни ще бъдат готови нови разписания, които ще бъдат поставени по спирките в града.

Две от изпочупените спирки са чисто нови и бяха монтирани само преди около година. Едната е на кръстовището между бул. „Раковски“ и ул. „Дунав“, чиито стъкла са напукани от силен удар.

Втората, на която стъклото е направо разбито, е до кръговото на бул. „Васил Левски“ срещу ВиК. Снимка на разбитото съоръжение изпрати Павел Данев.

Изпочупена е и спирката на „Лафка“ срещу СОУ „Васил Левски“.

За новите спирки по договор са длъжни да се грижат от „Лафка“, които ги стопанисват.

В същото време читатели алармираха, че в бившия РЕП на спирката срещу „Валентина“ на бул. „Раковски“ живее бездомник. Мъжът се подслонявал там почти всяка нощ, като вътре има завивки и всевъзможни вехтории.

Спирки

Спирки

Спирки

Спирки

ИЗПРАТИ НОВИНА

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
гражданин
гражданин
20.07.2016 14:52 14:52

Скоро цяло Хасково ще заприлича на вехтошарница с това безхаберие на управляващите

golio
golio
20.07.2016 21:01 21:01

dano da slojat i novi spirki

heni
heni
20.07.2016 21:02 21:02

nadqvam se razpisanieto da e aktualno i da go pazim sa6to i novi trolei da kupqt 4e teq sa tro6ki

Анонимен
Анонимен
20.07.2016 22:47 22:47

Всимоите стъклени спирки са счупени. Не само е вандалски, ами е и опасно, защото може някой жестоко да се понеже,. Кметството като собственик вместо да се чуди какви простотии да направи да вземе да глоби лафките и да ги задължи да си оправят бакиите. И без това тия спирки за нищо не стават

trackback
Общината разчисти автобусната спирка с бездомника - Haskovo.info - Всичко за Хасково
21.07.2016 16:40 16:40

[…] […]

Back to top button