Спорт

Преведоха първите пари за спортните клубове, общината скри разпределението им

Първи транш от субсидиите на спортните клубове преведе община Хасково днес, съобщават от пресслужбата на кметството.

Средства получават 33 клуба. 22 са за индивидуални спортове, като за тях са преведени общо 30 800 лв.

11 са клубовете с колективни спортове за тях са предвидени 32 500 лв.

Средствата са определени въз основа на новоприетата общинска наредба от комисия с председател заместник-кметът Милена Трендафилова.

От общинското ръководство отказаха да дадат справка каква е субсидията за отделните клубове и колко от нея получават в първия транш. Изплащането на парите по траншове се разписва от кмета Добри Беливанов, спрямо текущите финансови възможности на общината.

От пресслужбата на кметството гарантираха, че всеки клуб ще си получи пълната субсидия до края на годината.

Haskovo.info припомня, че наредбата веднъж бе преработвана от общинската администрация след недоволство от част от спортните клубове заради начина на точкуване и финансиране.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
04.08.2016 22:08 22:08

Ни стига, че харчат нашите пари от данъците ни, ами и щи отказват справка. Некомпетентни и некадърни. Няма друго определение за общинските служители. Явно смятат, че им е бащиния, ама ще го ядат големия. Много взе да им личи, че не стават за нищо.

крис
крис
05.08.2016 11:01 11:01

А клубовете защо не казват кой колко е получил?? Що мълчат? Несдоволни доволни от къде да разберем хората преди колко са вземали??? НУЛА .Георги иванов им даваше НУЛА собсидия!!!!Така че и един лев да вземат за тях е много! Тенденциозна стания

Back to top button