Регион

И гръцки катаджии дебнат нарушителите в Хасковско

Започват проверки на смесени българо-гръцки екипи за контрол на движението по пътищата в пограничните райони, съобщават от МВР.

Съвместните патрули ще са от днес до 30 октомври. Смесените наряди ще следят приоритетно за спазване на скоростта, неправилно изпреварване, употреба на алкохол, валидност на документите на водача и на превозното средство, контрабанда на стоки и превоз на хора с нередовни документи за пребиваване.

Съвместните контролни проверки се осъществяват на реципрочен принцип в пограничните райони на Свиленград – Орменион, Ивайловград – Кипринос, Златоград – Термес, Маказа – Нимфея, Кулата – Промахон и Илинден – Ексохи.

По предварително изготвен график българските пътни полицаи се включват в проверки на територията на Гърция, а към патрулиращите екипи от ОДМВР – Благоевград, Хасково, Кърджали и Смолян ще се присъединят техни гръцки колеги.

Контролните проверки се осъществяват с полицейски автомобил, оборудван със система за видеозаснемане и аудиозапис. Полицейските служители от изпращащата държава ще изпълняват дейността в националната си униформа. Те са със статут на наблюдатели, полицейското правоприлагане се осъществява от служителите от страната – домакин, уточняват от министерството.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Холандец
Холандец
05.08.2016 13:49 13:49

Гръцките катаджии да идат в хасковския КАТ да арестуват алчната Елена с квадратната глава и Прасимира Слончева дето съдират кожи с регистрациите на коли на гражданите.То се е видяло,че местните михлюзи нема да вземат мерки,а сигнала който съм пуснал да г-жа Бъчварова все още не е взела отношение по него.

Грък
Грък
05.08.2016 14:40 14:40

В Гърция много ще им се радват на големите тезгяси,постоянно ще ги уважават.

Свиневъд
Свиневъд
05.08.2016 16:36 16:36
Отговор до  Грък

Абе те и двете са като манекенки на Бони Мес.Кой ще им върже?

кат
кат
05.08.2016 16:19 16:19

Много грозни бе ще изплашим комшиите.Особено тази Елена миреше доста през лятото.

ХЕИ
ХЕИ
05.08.2016 16:29 16:29

Ами тя и зимата вони на чесън.А Прасимирка обича пръжки с лук.Няма нищо малко напръскване с Райд и една баня с хлорна вар мисля,че ще оправят нещата.

Back to top button