Любопитно

Димитровградчанка изпъкна с естествена красота в мъжката библия

21-годишната димитровградчанка Гергана Тонозлиева засне стилна и едновременно секси фотосесия за новия брой на списание „Плейбой“.

Според естетите Гери и фотографът Кирил Станоев са постигнали отличен резултат, което е предпоставка през следващите месеци красавицата да бъде снимана и за корицата на мъжката библия.

Младата моделка впечатлява и с факта, че е напълно естествена на снимките – без изкуствени мигли или изкуствени коси. Все по-малко момичета, които се снимат за списанието са изцяло натурални.

Гергана вече има договор с една от най-големите родни модни агенция. Снимала е за „Грация“, като й предстои и рекламна кампания за маркови часовници, която ще продължи около 3 месеца. Тези дни димитровградчанката се снима и за модна дизайнерка.

Високата 178 см. красавица е завършила димитровградската ПМГ „Иван Вазов“. Сега е студентка трети курс в УНСС-София, специалност „Икономика“, като успешно съчетава все повечето си модни ангажименти със следването.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Янко
Янко
12.08.2016 20:17 20:17

Хубаво се ебе. Страхотна свирка върти.

Todor
Todor
08.01.2017 1:34 1:34

Wow!

Back to top button