Регион

Затвориха булевард в Димитровград, пускат лампите по пътя за Хасково

Централният булевард „Трети март“ в Димитровград ще е затворен три дни за автомобили до сряда включително заради подвързване на водопровод.

Създадена е временна организация на движението – пътуващите по бул. „Трети март” посока Хасково се пренасочват по ул. „Емилиян Станев” – бул. „Христо Ботев”, а влизащите от Хасково в посока центъра ще свиват по ул. „Любен Каравелов” – ул. „Добри Чинтулов” – ул. „Първи май”.

Както Haskovo.info писа днес се извършва подмяна на електропровод на пътя Хасково – Димитровград в района на с. Крепост. Първоначално бе съобщено, че ще се затваря едното платно за движение. От Областно пътно управление съобщиха, че работата основно се извършва в аварийната лента и засега не се налага затваряне на платно.

Работата тук трябва да приключи до 17 часа, а целта е да се осигури захранване за лампите, осветяващи надлеза над автомагистрала „Марица“.

Ремонт

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button