Регион

Камион, пълен с контрабаднди парфюми спряха на „Капитан Андреево“

Хиляди контрабандни парфюми и празни опаковки за тях задържаха митничарите на „Капитан Андреево“, съобщават от Агенция „Митници“.

Маркови контрабандни парфюми и тоалетни води, картонени опаковки и пластмасови капаци за тоалетна вода са с логото на световноизвестна марка. Ароматите са били укрити в камион „Скания“ с българска регистрация, пътуващ от Турция за България.

Шофьорът на камиона е представил редовни документи за превозваните 870 колета с текстил, перилни препарати, автомобилни части и части за обувки. Въпреки това митическите служители селектират камиона за рентгенова проверка.

При последвалата физическа проверка са открити, прикрити зад и измежду декларираните перилни и почистващи препарати, кашони с недекларирани 1148 парфюма и тоалетни води, както и 4 750 картонени кутии и 1750 пластмасови капаци за тоалетна вода.

Парфюмите, тоалетните води, кутиите и капаците са иззети. По случая е образувана административно- наказателна преписка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button