Спорт

10 стартират в автомобилно състезание в „Орфей“ за празника на Хасково

Автомобилно състезание Volki car за купата на Хасково ще се проведе по детелината на кв. „Орфей“ на 11 септември. Надпреварата е включена в празничната програма за Деня на Хасково.

Организатор е „Автомотоклуб Хасково“ с председател Иван Бакърджиев. Той съобщи за Haskovo.info, че заявките за участие тепърва ще се уточняват, но идеята е по трасето с дължина около 700 метра да стартират 10 автомобила, като пилотите ще са основно от Хасково и Димитровград.

Както Haskovo.info писа, по програма тази година на 11 септември трябваше да има кръг от шампионата отново из улици на кв. “Орфей” в Хасково. Новото ръководство на федерацията по автомобилизъм е оставило за догодина 2-3 състезания от календара, като сред тях е хасковското.

Затварянето на маршрута на 11 септември ще е от 12 часа, официалното откриване и старта е час по-късно. Между маншовете е предвиден Drift Racing car шоу.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button