Спорт

Бързи хасковски пилоти на домашната писта, Симеон вдигна купата за второто място

Хасковските пилоти се представиха силно в петия кръг на републиканския шампионат по картинг на пистата в областния град.

Симеон Симеонов, който се състезава за пернишкия клуб “Хидролифт рейсинг тим” в най-високия клас KZ-2 финишира втори, каквато е позицията му и във временното класиране в шампионата.

Картинг

Както Haskovo.info писа това бе първи старт за друг хасковлия Николай Ангелов, който все още няма тим, а в същия клас завърши осми с равни точки със седмия при един незавършил състезател в класа.

Първи при най-мощните е Васил Коларов, а трети е Искрин Арабаджиев.

Картинг

В клас Мини първи е Любомир Малкочев, следван от Паоло Христов и Александър Коларов.

В клас Мини БГ от днес на почетната стълбичка се качиха Никола Цолов, Димитър Иванов, Никола Досев, а от вчера класирането е същото само на трето място е Юлиян Димитров.

В клас Rotax Junior от днес първи е Дейвид Митов, втори финишира Кристиян Христов, а трета е Лора Христова. От вчера класирането е Христо Пенов, Николай Петров и Дейвид Митов.

Картинг

Haskovo.info припомня, че състезанието започна от петък със свободните тренировки.

По програма петият кръг трябваше да е в Румъния, но в последния момент от федерацията решиха старта все пак да бъде в България и отново предпочетоха хасковската писта.

В началото на май Хасково бе домакин на втория кръг на републиканския шампионат.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button