Любопитно

Хасковлийчета тръгнаха за Мини мис и мистър България с носии, Роси ги изпрати с менче вода

Трите красиви деца, които ще представят Хасково на конкурса Мини мис и мистър България, получиха народни носии от ръководителя на ансамбъл „Хасково“ Ана Димитрова.

С носиите децата ще участват в третата вечер. Тогава те ще трябва да представят родно Хасково, ще звучи и химна на областния град.

Както Haskovo.info писа в престижния конкурс ще участват Тодор Тодоров на 14 г., Камелия Георгиева на 11 г. и 5-годишният Николай Гешев. Те заслужиха участието си на националния конкурс след спечелването на регионалния в Хасково, всеки във възрастовата си група.

Деца

Децата бяха изпратени от многократната победителка в национални и международни конкурси за красота Росица Павлова, която им поля менче вода и им пожела да се върнат с корони и призове.

Конкурсът ще се проведе от 1 до 5 септември в Созопол и в него ще участват над 40 деца от страната.

Пред хасковските участници ще има няколко тура и изяви, като във вечерта на таланта Тодор и Камелия ще се представят със спортни танци, а Николай ще покаже уменията си в каратето, съобщи за Haskovo.info регионалният мениджър на модна агенция “Интерсаунд” Адриана Добрева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button