Хасково

Търсят стюардеси в Хасково, глад и за шофьори

15 са свободните места за шофьори на камиони и автобуси в Хасковска област, сочи справката от Агенцията по заетостта.

От лятото има заявка за петима шофьори на автобус с 800 лв. заплата за Хасково.

Сега е обявено и място за шофьор на лекотоварен автомобил за 500 лв. и на същата заплата за камион в Свиленград. В Хасково се търсят шофьори на камиони за превоз на техника, мебели и строителни материали, в Димитровград също има обявено място, както и в Минерални бани за курсове до Германия и Франция.

В областния град има свободно място и за ръководител на гаража на тронспортна фирма, като мястото е свободно от 28 септември.

От същата дата се търсят и две стюардеси за обслужване на пътниците по вътрешни и международни линии – Солун, Атина, Прага.

Сред свободните места в региона са за продавачи в магазин, учители, шивачи, сервитьори, бармани, готвачи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Пилот
Пилот
01.10.2016 15:34 15:34

От кога има самолети в Хасково

нов гост
нов гост
01.10.2016 16:15 16:15
Отговор до  Пилот

Автобусите на АРДА-ТУР са като самолети.

нов гост
нов гост
01.10.2016 16:28 16:28
Отговор до  Пилот

Автобусите на АРДА-ТУР са като самолети.
За ръководител на гараж на транспортна фирма ще назначим някой от родата,няма да е чужд елемент.Шофьор за 800 лв .трудно вече ще се намери(начинаещ може).

Анонимен
Анонимен
01.10.2016 20:49 20:49

Знаете ли колко превозвачески фирми пускат неизправни колите си по пътищата! Било то бусове, автобуси или камиони – нямат спирачки, претоварени са, нещо им тропа, защото е закърпено колкото да потегли, друго им липсва, а трето изобщо не е погледнато. Пестят от всякъде гадовете – от консумативи,от ремонти, от заплати, от условия на труд. Пътищата са в окаяно състояние,а те великите собственици обвиняват само шофьорите – хем трябва да се бърза, хем да се кара пестеливо с горивото, хем и да са претоварени колите. Как става тая работа, без да пострадат хора! Хайде обяснете бе собственици и началници! Не 800 ами 1000 лв да предложите като знае човек че рискува живота си няма да се качи на такава кола и да почне работа!

запознат
запознат
01.10.2016 21:14 21:14

Вземета оная амбициозната Милена. Тя нали все иска да е нависоко – да става стюардеса, че да се вдигне високо. Сега много е ниско паднала жената – интриганстване, нервозничене, пъчене, фръцкане, мрънкане и несвързани приказки на първосигнална и проста селянка! Ама де ти дините, де ти учители, родители и ученици – не може както с дините да ги командваш и да си вириш носа, щото само ти се виждаш голяма работа. По скоро друго ти е голямо, ама айде да сти спестим тая истина! То и без това скоро огледалцето да ти каже, ако не си ползваш някое специално разкрасяващо и отслабващо!

аз
аз
02.10.2016 12:32 12:32

Не му е тука мястото, но щом сте подхванали тази тема и аз да допълня нещо по въпроса. Цитираната госпожа нервата я гони яко. Много я дразнят хора, които не се прекланят пред „величието“ и „авторитета“ и – друг е въпроса колко е велика и авторитетна! Тя има абсолютна непоносимост към хора, които не и се мазнят и не и се кланят пред мнението. Не пропуска да се намеси във всеки един разговор – било той служебен или личен, да не отсече своето мнение единствено правилно и да порицае останалите, че не са компетентни, че не се ориентират правилно, че не виждат нещата точно както тя ги вижда. Изобщо култа към собствената и личност не й позволява да види по далече от носа си – тя е претоварена, тя е преуморена, тя е стресирана, тя не спи нощем, тя работи до късно, на нея всичко и минава през главата, САМО НА НЕЯ, НА другите НЕ. Бре да му се невиди – как така това училище съществува само с един работещ директор! А докато гопожата си развяваше байряка по едно доста усилено време как съществуваше училището. Нахалница!!!1

Back to top button