Хасково

Шофьор получи инфаркт след сблъсък с аварирал автобус до Узунджово

50-годишен шофьор от Меричлери е с опасност за живота след катастрофа до хасковското село Узунджово в петък през нощта, съобщават от полицията.

Мъжът е карал Опел и се е блъснал в неправилно спрян и необозначен аварирал автобус „Мерцедес”-613, с неустановен за момента водач.

20 минути след катастрофата на шофьора на Опела му прилошава и е транспортиран в ЦСМП-Хасково, където се установява, че е получил масивен инфаркт на миокардата. Настанен е в отделение по „кардиология” МБАЛ-Хасково, където е опериран, с опасност за живота.

Пиян 21-годишен мотопедист е катастрофирал вчера в Свиленград. Младежът е яхнал мотопед „Ибен ВМЖ 50“, но поради изпития преди това алкохол е загубил управлението и паднал на ляв завой на кръстовището между улиците „Димитър Благоев” и „Васил Левски”. След проверка с дрегер, пътните полицаи констатирали наличие на 1,59 промила алкохол в кръвта.

Без опасност за живота е 53-годишен водач след катастрофа в събота на улица „Панорамен път” в Димитровград. Мъжът е шофирал лек автомобил Гранд Чероки с несъобразена скорост и на десен завой е загубил управлението, навлязъл е в насрещната лента и се е ударил в лек автомобил Тойота, шофирана от 27-годишен мъж, след което се е блъснал в дърво. От удара е с комоцио и е настанен в МБАЛ-Хасково.

56-годишна пешеходка е в болницата след катастрофа. В петъчната сутрин на булевард „Раковски” в Димитровград е станал инцидент с лек автомобил Мазда, шофиран от 30-годишна жена от града. При наличие на пешеходна пътека, сигнализирана с пътен знак, водачката е отнела предимството и е блъснала пресичащата пътеката жена. От удара тя е със счупена дясна ръка и комоцио в местната болница.

В хасковския арест са общо петима шофьори на възраст 44, 40, 46 и двама на 47 г., заловени да шофират колите си в нетрезво състояние. Те се качили зад волана с – 1,53, 1,93, 1,38, 2,04 и 2,19 промила алкохол в кръвта.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
АЙ
АЙ
10.10.2016 15:59 15:59

Напишете нещо хубаво де

Back to top button