Хасково

Трудно подвижна жена с тежки изгаряния при пожар в Хасково

83-годишна хасковлийка е с тежки изгаряния от пожар, съобщават от пресслужбата на полицията.

Снощи в 21:10 часа в хасковската полиция е постъпил сигнал за горящ апартамент на улица „Оборище”. Пристигналите на място полицейски и спасителни екипи установили, че в жилището живее трудно подвижна на легло жена.

Огнеборците констатират, че пожарът е локален и е възникнал от съборена нощна лампа, която е паднала и е дала на късо. В резултат от пламъците пострадалата е с III степен на изгаряне в областта на главата и II степен на изгаряне на двете ръце до лактите.

Жената е транспортирана в Клиника по изгаряния – Пловдив с опасност за живота.

Вчера в 13,30 часа е подаден сигнал, че в село Узунджово е избухнал пожар в купе на лек автомобил Ваз, собственост на 72-годишен мъж.

В резултат на пламъците е обгоряла предна лява седалка, тапицерия на тавана и декоративните кори на предна и задна лява врата и волана. Образувано е досъдебно производство за изясняване причините за пожара.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button