Любопитно

„Страстни посещения“ за над 14-годишни гостува в Хасково

„Страстни посещения“ по Зденек Подскалски на смолянския театър „Николай Хайтов“ ще се играе на 10 ноември в Хасково под режисурата на Крум Филипов, напомнят от театър „Иван димов“.

Спектакълът е за взаимоотношенията между мъжа и жената в любовта – суетата, изневярата, ревността, изкушението, жаждата за надмощие над партньора.

Актьорите Джована Галиарди, Божана Мановска и Илия Виделинов търсят с чувство за хумор измеренията на любовта. Кога и къде мъжът и жената искат едно и също нещо и кога непоправимо се разминават.

Дали сексът и любовта са неделимо цяло и как докато спорим кой-кого обича повече или не обича, ние бавно остаряваме. Изградена върху много и разнообразни срещи на мъжът и жената, пиесата е своеобразно актьорско шоу изпъстрено с диалог, хумор, еротика и криминални ситуации.

Пиесата е отворена и влиза в импровизиран диалог с публиката, като е посочен и препоръчителен родителски контрол, защото спектакълът не се препоръчва за лица под 14 г.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button