Спорт

Бой в края на мъжкия хандбален мач за Купата в Хасково

Истински екшън се разрази в последните секунди на 1/8-финала за Купата на България по хандбал при мъжете между отборите на „Асти 91“ (Хасково) – „Осъм“ (Ловеч) в хасковската спортна зала „Спартак“.

След поредното нарушение в полето на гостите хасковлията Тенчо Тенев и Нейко Комитски от Ловеч си размениха няколко крошета. Около двамата веднага се струпаха техните съотборници, треньорските щабове, резервите на двата отбора. В купа от хора се виждаше блъскане и бутане, като в крайна сметка, биещите се бяха разделени и усмирени.

Хандбал

Съдиите показаха червени и сини картони на Тенев и Комитски, което ги извади от игра и ще следва доклад, който ще се разглежда на дисциплинарна комисия. Двамата ги грозят тежки наказания и пропускане на поредица от срещи.

Съдийката Силвия Марковска се оплака пред Haskovo.info от агресивно поведение срещу нея в началото на срещата.

Хандбал

Мачът завърши с победа за „Осъм“ с 28:21, като на полувремето резултатът бе 16:11 в тяхна полза. „Асти“ пък ще има мачове в „Б“ група в началото на януари.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
11.12.2016 19:45 19:45

Оплакването на съдийката и нейният колега е доста не основателно,защото имаше некомпетентни и не еднакви отсъждания във абсолютно еднакви ситуации и за двата отбора,което изнерви мача допълнително.

Back to top button