Регион

Полицията: Ситроенът от катастрофата до Асфалтова правел обратен завой

Шофьорът на Ситроена от вчерашната тежка катастрофа на пътя Хасково – Димитровград до разклона за Асфалтова база е предприел обратен завой, съобщават от пресслужбата на полицията.

След това 46-годишният пловдивчанин е блъснат от БМВ-то, шофирано с несъобразена скорост от 46-годишен хасковлия. Ситроенът се завърта и е ударен от движещия се зад него Дачия, управляван от 26-годишен от Димитровград.

От удара са пострадали водачът на Дачията, който е с комоцио, разкъсна рана на лявата длан и контузна рана на лявото коляно и 34-годишен пътник в Ситроена от Враца, който е с комоцио. Двамата са настанени МБАЛ-Хасково, без опасност за живота.

Вчера сутринта е станала и катастрофа на хасковското кръстовище с улиците „Македония“ и „Странджата“. Блъскат се „Мерцедес”, управляван от 49-годишен хасковлия и „Пежо”, шофиран от 55-годишен жител на с. Татарево. Водачът на Мерцедеса, движещ се по ул. ”Македония”, предприема маневра завой наляво и на кръстовището с ул. ”Странджата”, не пропуска насрещно движещия се „Пежо”.

От удара е пострадал водачът на Пежото, който е с контузия на гърдите, прегледан в МБАЛ Хасково и освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button