Хасково

Младежи с коледни подаръци за Старческия дом на Кенана

За втора поредна година младежите от Ротаракт клуб Хасково осъществиха проекта си „Коледа с баба и дядо“. Те подариха козметични и хигиенизиращи продукти за всички, настанени в Дома за стари хора на Кенана и Филиала за хора със сетивни нарушения.

Подаръците включваха и дискове с народна музика, естрада и стари градски песни. Младежите посочиха, че серията от инициативи, насочени към възрастните хора на Хасково, започна още преди 2 г.

Подаръци

През месец май те боядисаха и освежиха терасата на Филиала за хора със сетивни нарушения, укрепиха навесите и изработиха мебели от палети.

От клуба ще продължат с инициативите и през 2017 г. „Искаме да допринесем дори и малко за достойния живот на възрастните хора и особено за доброто им настроение по време на коледните и новогодишните празници. Желаем на всички светли празници, доброта и повече време със семействата ни“, пожелаха от Ротаракт.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button