Хасково

64 сантиметра е снежната покривка в Хасково, язовирите под наблюдение

64 сантиметра е дебелината на снежната покривка в Хасково тази сутрин, съобщиха за Haskovo.info от метеорологичната обсерватория в Хасково.

Повече сняг от Хасково има единствено в Минерални бани – 68 сантиметра и село Елена – 70 сантиметра, допълниха метеоролозите.

Температурите през следващите дни ще се задържат ниски. Активно снеготопене се очаква в началото на февруари, когато ще има период с максимални температури между 7 и 10 градуса.

От „Напоителни системи“ съобщиха, че язовирите са под наблюдение и засега в тях има достатъчно свободен обем.

В най-големия язовир – „Тракиец“ сега има 45 870 000 кубически метра вода, а преливникът е на 114 000 000 кубически метра.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
20.01.2017 13:20 13:20

След това общинско безхаберие със снегопочистването, следва наводнение, не дай си Боже! Малоумници какво наблюдавате и вие не знаете.

Анонимен
Анонимен
20.01.2017 13:21 13:21

И какво точно наблюдавате? Тоя непочистен и неизвозен сняг от града къде ще иде като почне топенето? Кой не си свърши работата? Общината. Да си ходят всички начело с кмета.

Орфей
Орфей
20.01.2017 17:52 17:52

Тези с фишовете няма ли най после да минат и през локалното в Орфей от Шел нагоре цялата улица е задръстена от паркирали Тъпанари на средата на пътя.От такава широка улица сега две коли не могат да се разминат заради малоумни тъпанари които ги мързи да си изринат по едно място и да освободят улицата.
КОРЗ вземете се в ръце и си свършете работата.

Back to top button