Регион

Снегорините отвориха дупки по магистрала „Марица“, спешно я кърпят

Дупки са се отворили по автомагистрала „Марица“ в резултат на снегопочистването и действието на солта.

По тази причина вече стартира изкърпване на дупките със студена смес в района на Свиленград. Първо се кърпи дясното платно, а след това ще се работи и по лявото. Целта е работата да приключи преди очакваните нови снеговалежи от вторник.

От Областно пътно управление допълниха, че от снощи на магистралата между Димитровград и Харманли има закъсал тир, който предстои да бъде изтеглен. От Пътното увериха, че в участъка „Марица“ не е затворена.

Снощи три тира са закъсали на пътя между Любимец и Ивайловград, като причината е, че единият е бил без вериги.

През седмицата е получена нова доставка на сола, като до края на следващата се очакват още над 1000 тона, с които да се обработва републиканската пътна мрежа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
наглеци,да пукнете дано
наглеци,да пукнете дано
22.01.2017 14:42 14:42

Егати, долните крадливи мафиоти от партия ГРОБ.

Анонимен
Анонимен
22.01.2017 21:14 21:14

Абе другарю червен боклук, точно там магистралата, я строихте със съсела Станишев, така, че престанете с вашите лъжи. Госпожа Лъжа КУРнелия почва да става досадна, както и Вие.

До втория другар
До втория другар
22.01.2017 21:33 21:33

Другарю анонимен, най-кьсно в петьк Мутрата става безработен,а пьк мафиотската ви партия отива в небитието.Кеееееф, даже и непроходимите от лид и сняг сокаци на дедо Добри не могат да ми помрачат щастието от това предстоящо сьбитие. Чао и никога повече не се врьщайтееееее !!!

Анонимен
Анонимен
23.01.2017 18:21 18:21

Не се радвай много, да не се на…еш от кеф, сигурно си от свиркаджиите на тъпия фатмак. Не се радвай предварително боклуче червено.

Back to top button