Хасково

Хасковски пожарникар с приз от церемонията „Пожарникар на годината – 2016 „

Главен инспектор Димитър Колев от Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Хасково е сред наградените от церемонията „Пожарникар на годината – 2016“, съобщават от МВР.

Призът за Колев е в раздел „Пожарогасителна и спасителна дейност“.

Главен инспектор Колев участва активно при потушаването на големите горски пожари през август и септември. Той е част от екипите, които овладяват огнените стихии край селата Българска поляна, Радовец, Остър камък, Дрипчево, Иваново и Елена.

При тези пожари огънят унищожи близо 100 000 дка. гори, пасища, лесонепригодни площи, градини и лозя.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Sченге
Sченге
30.01.2017 14:54 14:54

Ако става въпрос за Митю Колев брат на Н.Колев който беше н-к КАТ Х-во и сега е в Дим.гр. тоя трябваше да е отдавна в пенсия.Ама нали са дупе и гащи с действащия ПЕНСИОНЕР и началник на пожарникарите Николай Вълчев…

иванов
иванов
30.01.2017 15:42 15:42

Не съм чел по тъп коментар,но нормално за Sченге

Sченге
Sченге
30.01.2017 19:04 19:04

Иванов,боли ма ЖИЛЕТКАТА,какво ще кажеш ти.Ти си някой от обкръжението…
Всички вън от землянката,всички.И стига с тая практика,пенсионираш се ,вземаш си пенсийката,вземаш си заплатката,пак си си началник и командваш.Кършиш снага с униформичката като герест петел ползваш си благинките и т.н.Та ето за това иде реч Иванов,но ти си тъп и не можеш да го проумееш…

Back to top button