Хасково

Хасковлии чистят шахти от 30 см лед, домоуправители без подкрепа за висулките

Със затоплянето на времето хасковлии започнаха сами да разчистват уличните шахти от леда за да не се наводнят.

Сред първите, които се хванаха за кирките и лопатите са хората, живеещи в района до Минерала. Там улиците са покрити с 30-сантиметров лед, който затапва и шахтите им.

Сняг

В същото време домоуправители се жалваха пред Haskovo.info, че не срещат никакво съдействие от институциите в борбата им с ледените висулки. Домоуправителят на блок 12 на ул. „Велико Търново“ до читалище „Заря“ Иван Тошев сподели, че е изгубил безрезултатно половин ден в търсене на фирма, на която да се плати и изчисти висулките, за които Haskovo.info писа, че застрашават пешеходците. Мъжът се оплака от липсата на механизъм, по който проблемът с висулките да бъде решен.

Сняг

В крайна сметка собственикът на апартамента на последния етаж е бил издирен в село Узунджово и висулките са премахнати. Домоуправителят обаче пита, ако собственикът беше в Испания, как да бъдат изчистени висулките, което е задължение на блока.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Хасково е изоставен от собствения му кмет
Хасково е изоставен от собствения му кмет
04.02.2017 16:55 16:55

Хасковлии са изоставени сами с бедствието. Хасково няма кмет, а едно недорзумение, което съсипва града със своето бездействие и неспособност за справяне с каквото и да е. Като добавим и онези които му дърпат конците и некадърните общински служители апокалипсисът е налице. Амин!

Виделов
Виделов
04.02.2017 17:06 17:06

Да са живи и здрави хора като Бебо – бармана от „Дупката“,които активно се включиха в изборите в кв.Република,че спечелиха изборите.сега за благодарност им дадоха да санират.Нерде барман,нерде саниране.Така е ,полицията охранява,Бебовци купуват,ама 10-15 дни предварително и никой не се усеща и готово изборите в Хасково спечелени.Познайте от кого,от първия път.

Рако
Рако
04.02.2017 18:07 18:07

Защо проклинате само кмета бе хора,непрочетох и една лоша дума срещу Атаман и неговата фирма.Нали те трябва да чистят града

да бе,да
да бе,да
05.02.2017 23:14 23:14
Отговор до  Рако

Ха-хаааа,ами на Атаман кой му даде да чисти? Сигурно той сам си е вьзложил порьчката и той сам си плаща за псевдочистенето.

Анонимен
Анонимен
04.02.2017 19:14 19:14

Мечката играе според тоягата. Защо хората да казват за Атаман те ли му възложиха поръчката за почистване или кмета? Нека от общината да контролират работата на фирмата.

Отчаян
Отчаян
04.02.2017 21:25 21:25

Димитровградския кмет обикаля града, следи как се чисти, изисква…Пък хасковския дядка дето смешно се прави на кмет, никой не знае къде е и с какво точно се занимава. Потопи грда в смнжно-ледено бедствие, кучета нападат хора, вървят с опипване по тъмни и заледени улици, безводие мори хората, пък за меъситията и хаоса с боклука да не говорим. Хората са отчаяни от това какво ги чак до края на мандата на беливанов

Back to top button