Хасково

Росен Кузев е новият заместник-областен управител

Росен Кузев е назначен за заместник-областен управител на Хасково със заповед на служебния министър председател Огнян Герджиков.

Заповедта е от петък, като днес е първият работен ден на Кузев. Областният управител Минко Ангелов заяви пред Haskovo.info, че Кузев ще отговаря за няколко ресора, като е председател на комисии, сред които и тези отговарящи за подготовката на изборите и санирането.

Ангелов припомни, че Росен Кузев има богат опит в администрацията. Той е бил близо 7 г. зам.-областен управител при Георги Зарчев, Райна Йовчева и Велин Балкански, както и зам.-кмет на Димитровград при Димитър Хаджииванов, Стефан Димитров и Иво Димов.

Haskovo.info припомня, че досегашният зам.-областен управител Валентин Ангелов бе освободен и е в листата на ГЕРБ за парламентарните избори.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Димитър Димитров
Димитър Димитров
20.02.2017 15:06 15:06

Чстито. И тоди като Минко вечно е готов даъ заеме някакъв пост. Честито и на Хасково за новата придобивка- още един бежански център донесени лично от Минко Ангелов от София днес. Хайде сега честито ви хубав областен от БСП/ДПС/НДСВ

pshelishkata MAYA
pshelishkata MAYA
20.02.2017 15:24 15:24

STOI TA GLEDAITE DA NE VI DOPLIASKAT I ANGEL MANOLOV V HASKOVO

пепи
пепи
20.02.2017 15:36 15:36

Да ви е честит и новия зам.областен!Направо цъфнахме и вързахме!

Back to top button