Хасково

Гимназията по туризъм с уникална хореография срещу тормоза в училище

„Бъди съпричастен! Облечи розово!“, призоваха днес ученици и учители в хасковската Професионална гимназия по туризъм „Александър Паскалев“.

Те облякоха розови тениски, включвайки се в инициативите за Световния ден за борба с тормоза в училище. Той се отбелязва през последната сряда на месец февруари.

Проявите са подкрепени от Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.

ПГТ

Паскалевци се наредиха за снимка под формата на огромна тениска в розово. Учениците написаха послания срещу тормоза, които подредиха върху табла, изработени от тях отново под формата на розови тениски.

ПГТ

Гимназията по туризъм е първата в града, която преди години отбеляза „Деня на розовата фланелка“ по идея на свой вече завършил възпитаник. Тогава ученици и учители танцуваха заедно танца на пингвините. Гимназистите не пропускат всяка година да се обявят срещу тормоза в училище с различни инициативи.

ПГТ

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button