Хасково

Тролей се блъсна във „Волво“ на кръстовището до ДНА

Тролей по линията 108 се блъсна в лек автомобил „Волво“ на булевард „Съединение“ на кръстовището до ДНА в Хасково.

Свидетели на инцидента, при който няма пострадали, а само материални щети, споделиха пред Haskovo.info, че Волвото спряло за да премине друга кола и тролеят се блъснал отзад. Причината била, че в този участък тролеят цял ден губел ток. Преди дни там се запали стълб от захранването.

Катастрофа

В тролея имаше няколко пътници, които недоволстваха, че вече близо час чакат да потеглят. На място бе и управителят на „Тролейбусен транспорт“ Йордан Панев, който успокояваше шофьорите, че има застраховка и щетите ще бъдат покрити.

Катастрофа

От полицията съобщиха, че водачите не са употребили алкохол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
владо пича
владо пича
23.02.2017 20:52 20:52

златко как е бе момче водката върви ли ти падат ли във канала като се начукат.

чанко
чанко
24.02.2017 13:18 13:18

Няма нищо общо с произшествието, но питам: кога ще се ликвидира тая бездънна яма за крадене, наречена „Тролейбусен транспорт“ – Хасково? Постоянно се наливат пари там и изтичат.. Много градове, даже по-големи от Хаскьой ги ликвидираха! Няма интерес, явно. Каквото доходоностно остана от Иванов се използва пълноценно!

Back to top button