Любопитно

Гришо блесна като манекен на Dolce&Gabbana

В почивните седмици между турнирите в Ротердам и Индиън Уелс Григор Димитров се изяви в представянето на нова колекция на Dolce&Gabbana в Италия, съобщава TennisKafe.com.

Хасковлията дори влезе в ролята на модел по време на заключителното шоу на популярната марка по време на Миланската седмица на модата.

Григор Димитров

Сред известните личности бяха забелязани главната редакторка на списание Vogue Ана Уинтур, Памела Андерсън, Джейми Фокс, Рене Русо и много други. Димитров се снима с Уинтур, която е известна като голяма почитателка на тениса.

Сред останалите участници в ревюто блестяха дъщерята на актрисата и модел Летисия Каста, синът на Памела Андерсън и трите дъщери на Анди Гарсия.

За Григор предстои да отпътува към Щатите в следващите дни. Първо е Мастърсът в Индиън Уелс, а след това този в Маями.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
родолюбец
родолюбец
27.02.2017 11:18 11:18

Обувките много яки! Давай Гришо и от там да откопчиш някой лев,че не се знае докога ще ти е славата! Много малко спортисти останаха хора след славата която уж“ е за България“

Back to top button