Регион

Арестуваха двама младежи за продажба на трева до училище

Двама младежи са задържани за съхранение на дрога. Вчера по спешния телефон в свиленградската полиция е получено съобщение от гражданин, че около район на училище в града, две лица продават наркотици, съобщават от полицията.

Веднага на мястото са изпратени полицаи, които установили на улица „Елин Пелин” 2 момчета на възраст 16 г. от Велинград и село Брягово. В хода на проверката в едно от момчетата е намерено и иззето топче с 0,2 грама канабис.

Кражба от стопанска пристройка е извършена в Тополовград. От незаключено помещение на обор в местността „Ибрям чешма” са откраднати 2 доилни апарата и електрожен.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
гражданка
гражданка
28.02.2017 12:06 12:06

Е и какво стана после?Къде отидоха момчетата-в къщи естествено!

Боб Марли
Боб Марли
28.02.2017 12:41 12:41

Ами къде искаш да отидат? В затвор ли ? Това растение дадено от природата е нищо в сравнение с шибаните ви цигари и лекарства дето пиете и конкретно не се компетентни с действията му за да коментирате. Още повече че листната маса е 0,2 което се равнява на 2,50 лв за което малко или много стават смешни да арестуват някой. Навсякъде почти растението вече е легално,но тук няма да стане и не защото е вредно а защото се правят твърде много пари от него от големи хора а ако е легално цената му ще падне адски много а и всеки ще може да си гледа. СТОП ФИЛМИ ГРАЖДАНКО

Анонимен
Анонимен
28.02.2017 13:06 13:06
Отговор до  Боб Марли

Шибан наркоман, лекуваш ли се ?

Анонимен
Анонимен
01.03.2017 10:27 10:27

Браво беее, вие сте хванали ъндърграунд босовете xD

Back to top button