Регион

Свиленградчани ограбиха трима афганистанци от лагера в Харманли

Четирима свиленградчани са задържани за грабеж, съобщават от пресслужбата на полицията.

Вчера около 16 часа, трима афганистански граждани, настанени в РПЦ – Харманли са наели непознат мъж с автомобил. Те го помолили да ги откара до София.

Без да разберат, водачът ги оставил на жп гарата в Свиленград. Там били посрещнати от друг автомобил. Слезлите от него мъже, след използване на сила отнели якетата и раниците на афганистанците, в които имало 200 лв. и мобилен телефон.

Потърпевшите били установени от служители на ГПУ Ново село, които подали сигнал в дежурната част на свиленградското управление.

Малко по-късно четиримата грабители на възраст 17, 20, 28 и 30 г. са арестувани.

Бързо производство е образувано в Харманли срещу 18-годишна симеоновградчанка, в която при проверка е открит полиетиленов плик с 0,5 грама канабис.

Две кражби са станали през денонощието. Първата е на 40 лв. на монети от кафе автомат на улица „Ген. Струков” в Свиленград.

Втората кражба е от кола и фургон в тополовградското село Мрамор. От лек автомобил Сузуки са задигнати 4 гуми с джанти, водна помпа, радиатор, газов инжекцион с цялата газова уредба, масла на помпа, амортисьори, главини и динамо, а от фургон – газова бутилка с котлон и динамо за трактор.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Желю Желев
Желю Желев
02.03.2017 15:05 15:05

Браво!!!
Ама БРАВО!!!
ТУКА МЯСТО НЯМАТ….

Желю Желев
Желю Желев
02.03.2017 15:07 15:07

Да се оплачат на съдия Стамболиева от Свиленград,донсаджията Байнов???

Back to top button