Хасково

Тежката катастрофа с джипа зад ФСГ е заради несъобразена скорост

Тежката катастрофа, която стана снощи с джип БМВ на улица „Иглика“ зад хасковската Финансово-стопанска гимназия „Атанас Буров“ е заради несъобразена скорост, съобщиха за Haskovo.info от пресцентъра на полицията.

38-годишният водач не е употребил алкохол. Заради скоростта мъжът е изгубил контрол над джипа и е разбил последователно два електрически стълба. При инцидента шофьорът изхвърча на 3-4 метра от колата. Той бе откаран в Спешно отделение.

От полицията уточняват, че мъжът е с травма на главата, фрактура на лява раменна кост, фрактура на 3 ребра, дясната китка и 3 пръста.

Както Haskovo.info писа, свирепата катастрофа стана около 19 часа. Улицата в района остана затворена с часове, беше изключено и уличното осветление.

Хора от квартала припомниха, че това е поредната катастрофа там и поискаха от общината легнали полицаи на улицата.

Джип БМВ отсече два стълба при зверска катастрофа зад ФСГ

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Зидаров
Зидаров
13.03.2017 16:22 16:22

На една от снимките в кв.Болярово на среща на ГЕРБ с „обществеността“ се вижда убиеца Гинчо.Ебаси и електората пълно с престъпни елементи.Да гласуваме за тях!

стоянова
стоянова
13.03.2017 20:00 20:00

На друга снимка пьк се вижда как ГРОБ си провеждат предизборно мероприятие-среща с М. Дамянова по проблемите на образованието в сградата на общината.От кога е разрешена агитацията в общински сгради?

Back to top button