Хасково

14-годишна на системи в Спешно от бира след училище

14-годишно момиче колабира в ранния следобед в Хасково. Девойката беше откарана с линейка в Спешно отделение. Там се събраха и половин дузина приятели на момичето.

Групичката е от Конуш и дошла в Хасково след училище. Всички седнали да изпият по бира в заведение до Кенана, когато на девойката й прилошало. Предполага се, че алкохолът й се отразил зле на гладно.

Лекари от отделението включиха на момичето система и заявиха, че след час ще се чувства добре.

Медиците посочиха, че поне веднъж месечно в Спешно им карат и младежи на по 15-16 г., които са се почувствали зле след пушене на марихуана. Предполага се, че това е чай – трева, примесена със синтетика.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Кольо
Кольо
28.03.2017 21:14 21:14

Нека се напиват, да пушат….Едва ли имат някаква ценностна система при тези даскали/учители, които мислят само за кинти, тате и мама ги водят с BMW/колата на новите амуджи/ на развлвчението наречено училище….После искат за завода ЯЗАКИ/ЯЗЪК/ 3000 специалисти….Боже,боже…..

Жалко
Жалко
29.03.2017 12:49 12:49
Отговор до  Кольо

Кольо, ти си голям комплексар, явно си бил /или си/ изключително слаб ученик! Само тези “хора” плюят учителите/даскалите/! Учителите не са виновни за липсата на възпитание, което се изгражда от родителите, нали Кольо!? Явно и при теб има много липси…. ?

пипи
пипи
29.03.2017 8:36 8:36

Всеки работиза пари а не за благотворителност.нормално е и учителя да мисли за пари….а колкотодосегашните деца нямам думи.Първо възпитанието идва от къщи дете ,оето още в детската градина отговаря ,използва думи неподходящи за възрастта му дърйи се нагло….за какво изобщо говорим.Родителите забързани в ейедневието збравяат,че имат отговорност наречена възпитание и общуване.Така,че не учителите са виновни за бирата на малката глезла,кочто чвно е решила да копира домашното възпитание.

Даскалица
Даскалица
29.03.2017 9:02 9:02

АЗ ПЪК ГЛАСУВАХ ЗА БОЙКО ЩОТО КАЗА ЧЕ ЩЕ НИ ДИГНЕ ЗАПЛАТИТЕ ДВОЙНО, ДАЖЕ ЕДНА КОЛЕЖКА СИ КУПИ ЧИСТО НОВА МАЗДА СХ5 НА ИЗПЛАЩАНЕ-И АЗ ЩЕ СИ КУПЯ МАЗДА САМО ЧЕ ОТ ПО МАЛКИТЕ – ФРЪЦ! А МОЖЕ И СЕАТ ИБИ СА-ХАХАХАХХАХАХАХАХА!

аноним
аноним
29.03.2017 10:15 10:15

Тук пишат само голи охлюви , няма ли кой да ви слуша че тук само ревете

Жалка картинка...
Жалка картинка...
29.03.2017 12:48 12:48

Кольо, ти си голям комплексар, явно си бил /или си/ изключително слаб ученик! Само тези „хора“ плюят учителите/даскалите/! Учителите не са виновни за липсата на възпитание, което се изгражда от родителите, нали Кольо!? Явно и при теб има много липси…. :)

Back to top button