Хасково

Уволниха дисциплинарно хасковски съдия-изпълнител

Държавният съдебен изпълнител към Хасковския районен съд Марияна Василева е уволнена дисциплинарно със заповед на служебния министър на правосъдието Мария Павлова.

Заповедта е връчена вчера на Василева, потвърдиха за Haskovo.info от съда.

Марияна Василева е уволнена заради системно неизпълнение на задълженията си и поставените изисквания.

Дисциплинарното производство срещу съдебния изпълнител Марияна Василева е започнало тази година след предложение от председателя на Хасковския районен съд и след приключването му служебният министър е издал заповедта за уволнение.

От хасковския съд припомниха, че през годините досега е имало няколко предложения за дисциплинарни наказания срещу Василева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Захари
Захари
01.04.2017 8:59 8:59

Гледаше порно през работно време.

махайте М. М. директорката
махайте М. М. директорката
02.04.2017 12:34 12:34

А директорката М…на М…лова на су-то кога ще уволнят дисциплинарно. При нея трябва да бъде заради системно преизпълнение на задълженията и поставените изисквания. При тая Бясната всичко е изопачено – в сроковете – да е първа, в медиите – да е най-изявена, в резултатите от всякакви представяния на ученици – да е най-отгоре, макар и с фалшиви постижения. В празненствата – да е вечно на микрофона и всичко да се върти около нейната личност, в крясъците – да надвика всеки, в злобното си поведение и проклетия – никого да не подмине. Изобщо на 200-300 процента преизпълнение на задълженията й на директор. А другите директорски дейности които упражнява без да са и в длъжностната характеристика – гонене на хора, тормоз над служителителите и колектива, издаване на адекватни заповеди, вземане на еднолични решения, погазване на правата по кодекс, толериране на определени дружки и вип-женички, далавери с училищни пари и пиленее на средства за показност и още много други. Направо е изтощена жената от толкова усилия къде и как да си излее злобата, защото видя, че никой не може да я трае освен зависимите от нея прости и груби дружки чалгаджийки! Те също си преизпълняват плана всеки ден – то цигарки, то кафенца, то клюки, то разходки и между всичко това – да схрускат някой, да го налаят, да го нахапят, да го смачкат – просто защото им скучно или за да му бъде и на него гаден деня. ДА Я УВОЛНЯВАТ ТАЯ М-ка по скоро, че расипа всичко изградено и нанесе непоправими вреди, дрязги и болести на хората!

Back to top button