Хасково

Бой и стрелба за булка в Хасково, баща й с инфаркт в линейката

Бой и стрелба с газов пистолет след скандал за момиче е станал снощи в хасковската вилна зона „Орфей“, съобщават от пресцентъра на полицията.

Около 18 часа на спешния телефон е получено обаждане за сбиване. На място веднага са изпратени 2 автопатрула, които са установили, че са нанесени материални щети по къща в парцела, като са й разбити вратата и прозорците. Пострадал е и собственика й – 57-годишен мъж, който е с фрактура на десния глезен с удар от твърд предмет.

В имота на пострадалия нахлули трима хасковлии на възраст 35, 30 и 38 г. и се опитали да го сплашат с газов пистолет. Единият от нападателите живеел на семейни начала с дъщерята на пострадалия, която обаче се завърнала при баща си. Тя и баща й отказали да се върне при него и това довело до стрелба във въздуха с газов пистолет, който е иззет от униформените.

Пострадалият мъж е откаран с линейка, но при транспортирането му към болницата е получил инфаркт. Настанен е в МБАЛ с опасност за живота. Тримата нападатели са задържани до 24 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
еха
еха
05.04.2017 20:39 20:39

Тва още ли болни мозъци,които се бият за жени.В града е пълно със затъжени жени.Няма такава държава

Все едно
Все едно
08.04.2017 7:34 7:34

Все едно сме в Занзибар, а не в Европа.

Back to top button