Хасково

Ники продължава борбата с трансплантация на стволови клетки

17-годишната Николета Корондилева продължава борбата с коварното заболяване. След консултации със специалисти терапията на Ники ще продължи с трансплантация на стволови клетки, съобщава майката на момичето Росица Ленкова.

Методът се нарича „Автоложна трансплантация“ и първите стъпки към него ще бъдат направени след 10 дни. Доста труден път за Ники, изискващ много сериозни усилия за дълъг период от време. Няма да й бъде никак лесно, но аз съм сигурна, че моето момиче ще се справи и с това огромно предизвикателство, както с всички други досега през последните почти две години, вярва майката на момичето.

Сега Ники се възстановява в Хасково след спешна, много рискова и трудна операция, извършена в края на март в Турция.

Ники и близките й вярват в доброто и това ги крепи през последните години на борбата. „Много неща бяха направени за каузата „Хасково за Ники“. Всеки отдели от личните си средства, от личното си време и енергия за да помогне на детето ми. Думите не стигат за да изкажа благодарността и признателността си към всички вас. Зная, че животът е труден и суров,но Ники все още има нужда от вас, от вашата морална и финансова подкрепа. Затова моля от сърце всички които имат желание, да помогнат в този труден за нас момент.

Благодаря ви за това че сте толкова дълго време до нас. Добрината ви е безгранична и безрезервна. Желаем ви от сърце, най-ценният подарък – Бъдете здрави добри хора, обръща се с призив за помощ и подкрепа майката на Ники.

Всички които имат желание могат да преведат средства в банковата сметка на майката на момичето – Росица Вълкова Ленкова

Пощенска банка BG66BPBI 7926 106 4334 801

BIC: BPBIBGSF

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button