Хасково

90-годишен шофьор удари бастуна на пешеходец, хванаха 13-годишен крадец

72-годишен пешеходец е пострадал след инцидент вчера на булевард „Освобождение“ в Хасково, съобщават от полицията.

90-годишен водач на Ваз, поради невнимание е блъснал бастуна на пресичащия платното пешеходец, последният е паднал на платното. Пострадалият е с комоцио в хасковската болница. На нарушителя е съставен акт.

13-годишно момче пък е установено за кражба от частен дом. В началото на седмицата е получен сигнал от 36-годишна жена, че през незатворен прозорец е проникнато в къщата й в село Долно Войводино и са откраднати 60 лв. и 20 евро. След проведени издирвателни действия, районните инспектори, обслужващи района на селото са установили невръстния извършител, който признал за деянието си.

2 кражби са извършени през денонощието. Първата е на 53,6 метра многожилен меден кабел, откраднат от жп трасе в района на Свиленград.

Втората кражба е от хранителен магазин в село Колец. След счупване патрон на врата е проникнато в бакалията и са задигнати 120 лв. на монети.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button