Хасково

Хванаха стотици ментета в Хасково и 31-годишен, задигнал 20 кила риба

Общо 1417 различни ментета иззеха служители на ОДМВР-Хасково, съобщават от пресцентъра на полицията.

По-голямата част от стоките – 1350 и 2 топа плат са намерени при проверка на адрес на улица „Персенк” в Хасково. Икономическите полицаи са открили стоките и плата, носещи лога на защитени марки без разрешение на правопритежателя.

Останалите 67 артикула са конфискувани от харманлийските полицаи в къща на улица „Македония”. Стоките – дрехи и чанти са иззети от двете им собственички на 36 и 64 г. с протоколи за доброволно предаване.

31-годишен симеоновградчанин пък е в ареста за кражба. Той откраднал 20 кг. риба от клетки за отглеждането й и печка на твърдо гориво от фирмена база, намираща се на улица „Тунджа” в Симеоновград.

В харманлийския арест за кражба е и 34-годишен харманлиец, задигнал телевизор от вила в местността „Старите лозя”.

Последният установен крадец на 14 г. е в хасковския арест за задигнати пердета, чаршафи и телевизор от вилна зона „Орфей” край областния град. Момчето е избягало от ВУИ от дряновското село Керека и е било обявено за издирване.

Домова кражба е извършена на димитровградската улица „Захари Зограф“. Задигнати са около 40 грама златни накити и 170 евро.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button