Регион

62-годишна е с опасност за живота след пожар, запалиха „Рено“

62-годишна жена е с опасност за живота след пожар, съобщават от пресцентъра на полицията. Както Haskovo.info писа, на Гергьовден в димитровградското село Горски извор избухна голям пожар в къща и състедна постройка.

Пристигналият на място автопатрул е установил, че пожарът е стартирал от пристройка на къщата, в която е била жената. В разговор с полицаите, 62-годишният й съпруг споделил, че след като тръгнал на работа, тя му се обадила и се сбогувала. Той веднага тръгнал да се връща и видял пламъците в лятната кухня, от които излязла съпругата му и паднала в безпомощно състояние. Пострадалата е в МБАЛ Хасково.

На 5 май в 23:30 часа на спешния телефон пък е подаден сигнал за горящ автомобил. Пристигналите на булевард „Димитър Благоев” в Димитровград екипи установили, че гори Рено „Туинго”, собственост на 29-годишен младеж, живеещ на същата улица.

Пожарникарите са потушили пламъците, като щетите са по двигателния отсек. На предното стъкло е открит парцал с миризма на запалима течност.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button