Регион

Счупиха 700 бадемови дръвчета край Момково

Сигнал за повредена продукция е подаден в свиленградското управление, съобщават от полицията.

48-годишен собственик на земеделски масив е съобщил, че 600 бадемови дръвчета са с пречупени стъбла в близост до короната, а 100 дръвчена са с отрязани стъбла. Насажденията са били засети в землището на село Момково.

Двама младежи от село Минерални бани пък са задържани за кражба. Момчетата на възраст 19 и 21 г. са проникнали в незаключена лятна кухня на свой съселянин и са му откраднали въдиците на стойност около 250 лв. Инкриминираните вещи са иззети.

След разместване на панел, изпълняващ роля на ограда е проникнато в обекта на улица „Димитър Благоев” в Свиленград и са откраднати 12 топа строителна мрежа, 70 пластмасови ъгли и 50 водокапни лайсни. Установен е лек автомобил Опел, в който е открит топ строителна мрежа, отговаряща на описанието.

В Хасково крадец е проникнал в жилище на улица „1 май” и е откраднал 3500 лв.

Сигнал за кражба на ток е подаден в хасковското полицейско управление. Служител на ЕВН е съобщил, че е извършена манипулация на електромер в кв. ”Орфей”, собственост на 30-годишен мъж. При проверката е констатирано, че кабела, свързващ абоната в апартамента към електроенергията е свързан директно към ел. магистрала на входа, без да е включена в електромера, който отчита разхода на ел. енергия.

Безакцизен тютюн цигари конфискуваха през почивните дни служители на ОДМВР Хасково. Част от тях са иззели униформени полицаи в Димитровград. Служителите на Териториална полиция са проверили 61-годишен мъж на улица „Св. Климент Охридски”. В колата му – Форд „Ескорт” са открили 2 чанти с полиетиленови пликове с тютюн. Мъжът е предал доброволно 16,500 кг. тютюн без бандерол на проверяващите.

Останалите 4500 къса цигари са открити от икономическите полицаи при две проверки на коли на околовръстния път за Харманли и на пътен възел за село Капитан Андреево. Тютюна и папиросите са иззети с протоколи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button