Хасково

Арестуваха 23-годишен с трева на „Сивата вода“, задигнаха детска раница с флейта

23-годишен хасковлия е задържан за съхранение на дрога, съобщават от полицията.

Снощи около 21 часа, автопатрул е извършил проверка на паркинг след язовир „Сивата река” край Хасково на лек автомобил Фолксваген. В подлакътника на колата е открито пликче с 0,5 грама марихуана.

30-годишен мъж от село Долно Големанци пък е задържан за кражба, станала преди 2 дни. Тогава мъжът нахлул в кафене на булеверд „Съединение” в Хасково и откраднал 6 кена с бира и захарни изделия. Познатият с подобните си прояви е задържан до 24 часа. Криминалистите са установили и че е извършител на още 2 взломявания на кафе автомати.

Експерт от ЕВН съобщил, че е извършена манипулация на електромер на булевард „Раковски”. Констатирано е, че е поставено мостово съединение (медна пластина) между входящата и изходящата клема на клемореда на електромера, като по този начин отчита по-малка изразходена ел. енергия. Отчетено е отклонение от – 83.39 %. Титуляр е 63-годишен мъж.

Кражба от вила в зона „Орфей” е извършена вчера. През отвор на прозорец е проникнато в къща и са откраднати килими, дрехи, рибарски въдици, приемник за сателитна телевизия.

Извършена е и кражба от дом на улица „Ястреб” в Хасково. Откраднати са 800 паунда и лаптоп.

Чрез взломяване е проникнато и в необитаема къща в Симеоновград и са задигнати телевизор, компютър, 2 монитора и дрехи.

Последната кражба за денонощието е в село Каснаково. Откраднати са детски раници с пособия и флейта.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button