Спорт

За деня на спорта: изпращане на абитуриенти и игри в общежитията, стрийтбол пред „Дружба“

Денят на спорта и предизвикателството се отбелязва с редица прояви в Хасково. От Обединените ученически общежития използваха празника за да поздравят и изпратят своите абитуриенти.

В музикалната програма се включиха изпълнителите от формацията при общежитията „Приятели“. Песен изпълни 16-годишната певица Мюге Ридван, която ще участва на Националния фестивал „Една българска роза“ в Казанлък. Момичето учи в СУ „Васил Левски“ и е от стамболовското село Лясковец.

Спорт

Младежи пък се състезаваха в дърпане на въже, скачане с чували, стрелба с топки и гасене на „пожар“.

Абитуриентите получиха грамоти и поздрави от помощник директора на общежитията Наска Ангелова.

Спорт

Малко по-рано пред спортна зала „Дружба“ се проведе атрактивен турнир по стрийтбол. От 17 часа на игрищата на „Авеню“ се проведе детски футболен турнир.

В 18 часа в зала „Дружба“ е приятелската среща между „Хасково“ и „Розова долина“ – Казанлък кадети до 16 г.

Спорт
Мюге Ридван

От 18:30 ч. започва „Спортът е моята дрога“ – проявата е организирана от Превантивно-информационния център по наркотични вещества към Младежки център. Началото ще постави шествие на учениците от Спортно училище „Стефан Караджа“ заедно с мажоретния състав до сцената на площад „Свобода“. Там ще бъдат представени демонстрации на четири вида спорт – джудо, футбол, хандбал и бадминтон.

Веднага след демонстрациите е концертът на финалистката от „Х Фактор“ и участничка в настоящия сезон на „Като две капки вода“ Михаела Маринова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
18.05.2017 13:47 13:47

ТОВА ДА НЕ ИЗПРАЩАТ НАСКА АНГЕЛОВА ОТ ОБЩЕЖИТИЯТА,ПАК Е ЛАПНАЛА МИКРОФОНА.БАБО,БАБО-КЪДЕ СЕ ПЪЧИШ ОЩЕ,ОДЪРТЯ И НЕ СПРЯ.НАГЛОСТ НЕЧУВАНА,КОЛЕВ ТИ СЛЯП ЛИ СИ,ГЛУХ ЛИ СИ НЕ ЗНАЕМ,АМА МОЖЕ ЛИ ДА СИ ТОЛКОВА ГЛУПАВ?РУО-ПЕНСИЯ ЗА НАСКА БАБУШКЕРАТА,СТИГА Е ГУШКАЛА ТОЛКОЗ ПАРИ ЗА НЯМА НИЩО.ХАЙДЕ НАЙ-ПОСЛЕ ЗАКОНИТЕ ДА СЕ СПАЗВАТ ЗА ВСИЧКИ-И ЗА ЛЮБОВНИЧКИ И ЗА ПТИЧКИ.

Back to top button