Хасково

Мерцедес блъсна 18-годишен до такси и избяга

Мерцедес е блъснал 18-годишен младеж до такси на хасковската улица „Георги Кирков“ вчера в 4:30 часа, съобщават от пресцентъра на полицията.

Водачът на колата се е движил с несъобразена скорост и е ударил със страничната дясна част пешеходеца. След удара шофьорът е избягал. Пострадалото с охлузване и натъртване на гърба момче е прегледано и освободено за домашно лечение.

Издирването на шофьора продължава, като пътните полицаи са установили, че колата е собственост на 38-годишна хасковлийка.

Също вчера в село Димитровче, 51-годишен мъж от селото е подкарал мотоциклет Ямаха без регистрационна табела. Мъжът е загубил контрол и е паднал на платното, вследствие от което е с охлузвания в областта на главата и комоцио. Настанен е в свиленградската болница без опасност за живота. Пътните полицаи са го тествали с дрегер, който отчел наличие на 1,75 промила алкохол.

Сигнал за пътен инцидент е подаден и на 19 май около 17 часа. Гражданин съобщил, че на пътя между село Момково и Свиленград е катастрофирал мотоциклетист. Пристигналите на място полицаи установили, че 18-годишен свиленградчанин се е движил с несъобразена скорост, загубил е контрол и е паднал извън пътя. Момчето е с охлузвания и комоцио, без опасност за живота.

По време на разследването на катастрофата мотоциклетът не е установен на мястото. Според очевидецът, група момчета, представящи се за приятели на водача са вдигнали мотора и са го отнесли.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button