Хасково

Приказката продължава с нови 3 бала. Абитуриентка си уши роклята сама

Нови три абитуриентски бала оживиха тази вечер Хасково. Празнуват зрелостниците на ГПЧЕ „Асен Златаров“, ФСГ „Атанас Буров“ и ПГЛП „Райна Княгиня“.

Първи пред хотелски комплекс на „Кенана“ започнаха да се събират абитуриентите от Езиковата. Гимназията изпраща красив випуск от 180 зрелостници, които традиционно заложиха на стилни тоалети и лъскави автомобили. Двойка пристигна на мотори, ескортирана от дузина рокери.

Бал
Найлян Чаракчиева с директорката Росица Иванова

Малко по-нагоре вече се събираха и абитуриентите от „Райна Княгиня“. Гимназията изпраща 47 зрелостници. Сред тях е Найлян Чаракчиева, която си е ушила сама абитуриентската рокля.

Бал

Гимназията завършват паралелки с фризьорство, дизайн на облекла и козметика. Двама вече са приети студенти във Варна, а основно за фризьорите има оферти от Германия и Холандия, похвали се директорът на ПГЛП Росица Иванова.

Бал

На входа на Кенана пък се събраха 124-те абитуриенти от ФСГ, които направиха красиво дефиле до своя ресторант. Там зрелостниците минаха с много настроение по червения килим и отпиха глътка шампанско.

Баловете в Хасково продължават и в четвъртък.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
?????
?????
24.05.2017 23:01 23:01

Тия от снимка 10 ако ги срещнеш трябва да си лееш куршум

Родител
Родител
24.05.2017 23:49 23:49

На добър час!

Георги
Георги
25.05.2017 11:32 11:32

Тия с GTR избиха рибата, евала!

валекозлодуй
валекозлодуй
25.05.2017 19:15 19:15

козлодуйбгинфо

Back to top button